SMS 1250

Få besked på din mobiltelefon om, hvornår næste bus kører. Så slipper du for at vente mere end højst nødvendigt ved stoppestedet.

SMS-servicen tager højde for trafikken her og nu. Alle Movias busser er nemlig udstyret med GPS, og derfor kan vi lokalisere præcist, hvor på ruten de befinder sig.

SMS 1250

Sådan bruger du SMS 1250

SMS s [stoppestedsnummer] til 1250, eks. s 50461

Afgange fra stoppested

Få afgangstider for et stoppested ved at sende en SMS til 1250 med et S efterfulgt af stoppestedets nummer (f.eks. S 50461). Herefter modtager du en SMS med de næste busafgange for alle buslinjer fra det stoppested ved Nørreport St. som du står ved. Nummeret finder du på informationstavlen på stoppestedet.

Du kan også søge på stoppestedets navn i stedet for stoppestedets nummer  (f.eks. S Nørreport st)Herefter modtager du en SMS med de næste busafgange for alle buslinjer fra Nørreport St.

NB! For at benytte SMS 1250 er det nødvendigt at du har et dansk teleselskab som udbyder.

Afgange for bestemt linje
Du kan gøre din søgning mere præcis ved også at søge på en bestemt linje. Skal du for eksempel med linje 14 fra Nørreport St., skriver du S 50461 L 14. Herefter modtager du en SMS med de næste afgange for linje 14 fra Nørreport St.

Senere afgange
Du kan også søge på busafgange, der ligger frem i tiden ved at skrive K for klokken – eksempelvis S 50461 L 14 K 2130. Herefter modtager du en SMS med afgangstider ifølge køreplanen for linje 14 fra Nørreport St. fra kl. 21.30.


Et godt tip!

Hvis du ofte søger information om afgangstider for det samme stoppested eller den samme linje, er det en god idé at gemme beskeden i din mobil. Så slipper du for at skulle taste oplysningerne igen og igen.

Der skelnes ikke mellem store og små bogstaver, når du benytter SMS-servicen.

Ofte stillede spørgsmål
Hvem kan bruge SMS 1250?

Alle med en mobiltelefon kan bruge SMS 1250, uanset om det er en privat eller arbejdsgiverbetalt telefon og uanset teleudbyder.

Hvor kan jeg bruge SMS 1250?

SMS 1250 virker i hele Movias område, dvs. på hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn.

Hvad koster det at bruge SMS 1250?

SMS 1250 koster kun almindelig SMS-takst.

Hvor finder jeg mit stoppesteds nummer?

Stoppestedets nummer finder du på informationstavlen på stoppestedet.

Hvorfor får jeg afgangstider for begge retninger, når jeg lavet et opslag?

Hvis du laver et opslag vha. stoppestedsnavnet, så får du afgangstider for begge retninger. Årsagen er, at stoppestedet hedder det samme i begge retninger. Vil du kun have afgangstid for én retning, så brug i stedet stoppestedets nummer, som du finder på informationstavlen på stoppestedet. 

Hvor kan jeg få hjælp til at bruge SMS 1250?

Send en SMS med teksten INFO til 1250. Så modtager du en SMS med en kort beskrivelse af, hvordan du benytter funktionen.

Hvor henvender jeg mig med andre spørgsmål, ris og ros?

Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål om SMS 1250 her eller har ris/ros, så kan du skrive til indhold@moviatrafik.dk.