DOT-projekter

 

Forbedring gennem forståelse

Her kan du følge med i nogle af de DOT-projekter, der skal bidrage til en bedre og mere sammenhængende offentlig transport på Sjælland og øerne.

I DOT - Din Offentlige Transport – sikrer vi, at dine oplevelser er afsættet for de forbedringer, som vi løbende foretager af den kollektive transport på Sjælland. Du kan altid følge med i projekterne her på sitet eller på vores Facebookside.

Rejsende i regionaltog

Hvordan transporterer de 16-20-årige sig?

Alt for mange unge fravælger både cykel, bus, tog og metro og kører i stedet i bil. Transportvaner bliver skabt i en ung alder, og hos DOT vil vi gøre, hvad vi kan, for at de unge vælger den offentlige transport til.

Læs mere om projektet her

Staycation billetten

Det skal være nemmere for dig at opdage Sjælland og øerne i din ferie - med én turistbillet til hele den kollektive transport.

Læs om projektet her

 

Et bedre overblik

Hvordan får du hurtigt overblik over, hvilke stationer og stoppesteder, der er gode, når du f.eks. rejser med barnevogn, kørestol eller tung bagage?

Vi har spurgt vores kunder – og fundet ud af, at I savner et overblik over faciliteter på stationer og stoppesteder. Også til parkering af cykel og bil.

Læs om projektet her

 

Sidste afgang venter

Vi arbejder på at kunne give dig en længe efterspurgt service i aftentimerne uden for Storkøbenhavn, så den sidste bus venter på dig, hvis toget f.eks. er forsinket.

Læs om projektet her

 

Seneste nyt om din rejse

Vi ved godt, at det er irriterende, når der pludseligt opstår ændringer på din rejse. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre trafikinformationen på alle vores kanaler, så vi sørger for at holde dig up-to-date om rejsen.

Læs om projektet her