DOT SMS-billet kvitteringer

DOT skiftede DOT SMS-billet leverandør den 18. januar 2023. Derfor er der forskel på, hvordan du kan hente dine kvitteringer for DOT SMS-billet køb før og fra den dato.

In English

Sådan bestiller du kvitteringer for billetter købt fra 18. januar 2023

1. Send en SMS til 1415 med følgende information:

  • ”Kvittering” eller ”K”
  • Måned. Formateksempler: ”februar”, ”02” eller ”2” for februar
  • Din e-mailadresse

Eksempel 1:
”K 11 aa.bbb@domæne.dk” bestiller kvitteringer for billetkøb seneste november, som sendes til e-mailadresse aa.bbb@domæne.dk.

Eksempel 2:
”Kvittering maj aa.bbb@domæne.dk” bestiller kvitteringer for billetkøb seneste maj, som sendes til e-mailadresse aa.bbb@domæne.dk.

Bemærk, at det kun er muligt at bestille kvitteringer for køb foretaget det seneste år. Hvis du fx befinder dig i maj 2023 og bestiller kvitteringer for ”maj”, så vil du modtage kvitteringer for dine køb i maj 2023, ikke maj 2022.

Brug for ældre kvitteringer? Så kontakt Kundeservice. Du må forvente nogle dages ekspeditionstid for ældre kvitteringer.

2. Du modtager nu en e-mail på den angivne e-mailadresse, som indeholder:

  • Link til en kvittering pr. billetkøb den angivne måned
  • Link til en zip-fil, hvor alle kvitteringer den angivne måned er samlet

Når du trykker på et link pr. billetkøb, åbner en kvittering i pdf-format, som du kan downloade. Du kan også downloade en zip-fil med alle kvitteringerne på én gang. Ved dobbeltklik på zip-filen åbner du en mappe med kvitteringerne.

Bemærk, at linkene til kvitteringerne kun er tilgængelige i 7 dage. Hvis du ikke når at downloade dem inden for denne tidsperiode, må du foretage en ny bestilling.

Sådan bestiller du kvitteringer for billetter købt før 18. januar 2023

Kontakt Kundeservice og specificér hvilke kvitteringer, du ønsker.

Du må forvente nogle dages ekspeditionstid.