Rejsekort pendler kombi

Ét kort til hverdag og fritid

Med rejsekort pendler kombi kan du rejse frit i hele landet. Når du rejser inden for dit pendlerområde, får du automatisk din faste pendlerrabat. Rejser du udenfor, får du automatisk rejsekortpris, og 20 pct. rabat uden for myldretiden. Alt sammen på ét og samme kort.

Prisen i dit pendlerområde ligger fast

Med et rejsekort pendler kombi betaler du samme faste pris for en periode på mellem 30 – 60 dage for dit valgte pendlerområde.

Med pendler kombi skal du checke ind og ud på alle dine rejser – også selvom du rejser i dit pendlerområde.  Så kan systemet regne ud, hvornår du rejser indenfor og uden for dit valgte pendlerområde. På den måde slipper du for at tænke på antallet af zoner eller købe separat billet.

Uden for dit pendlerområde

For rejser uden for dit pendlerområde, betaler du samme pris som på rejsekort for hver enkelttur – og du får automatisk den rabat du skal have. Så er der flere penge til andre sjove ting. Rejser du uden for myldretid og i weekenden, sparer du 20 pct. på rejsen. Selvom dit rejsekort pendler kombi er personligt, kan du tage op til 29 personer med på tur i bus, tog og metro.

  • Fungerer både som pendlerkort og rejsekort
  • Pendlerkort er gyldigt i 30-60 dage
  • Rejsekort pendler kombi er personligt og må kun bruges af dig
  • Check ind og ud på alle rejser

Værd at vide

Køber du dit rejsekort pendler kombi med en tank op aftale, er du altid klar til at rejse uden for dit pendlerområde. Så slipper du for, at være afhængig af en rejsekortautomat, når du skal rejse.

Pendlerkompensation

Du har på nogle strækninger mulighed for at få pendlerkompensation. Læs mere om mulighederne og se om du er berettiget på rejsekort.dk.

Køb rejsekort pendler kombi

Rejsekort.dk

Køb online, tank op og få kortet tilsendt med posten. Leveringstid 7-10 hverdage. Hvis du har et rejsekort personligt kan du hurtigt få pendler kombi på dit eksisterende rejsekort.

Bestil

Læs mere

Hjælp til rejsekort pendler kombi

Du kan altid ringe til vores kundecenter på 70 11 33 33, og få kortet tilsendt med posten. Leveringstid 7-10 hverdage.

Salgssted

Køb og forny hos DSB Billetsalg på Hovedbanegården, eller på DOTs andre salgssteder på hele Sjælland.

Find rejsekort salgssted

Rejsekortautomat – kun tank-op

Har du allerede et rejsekort, kan du tanke det op på alle tog- og metrostationer. Du kan ikke forny pendlerperioden i automaterne.

Find automat