Tilkøb til pendlerkort (1 zone)

Tilkøbsbilletten koster 12 kroner og udvider gyldigheden for dit pendlerkort, Pendler20 eller pensionistkort med én zone og giver samtidig gyldighed til rejser med Metroen.

Køb en Tilkøbsbillet til pendlerkort, hvis du vil udvide gyldigheden af dit pendlerkort, Pendler20 eller pensionistkort ("kort") med én zone.

Hvis du har kort uden gyldighed i Metroen, og alligevel ønsker at køre med metro, vil en Tilkøbsbillet til pendlerkort give gyldighed hertil.

Du kan rejse ubegrænset med tog, bus eller metro inden for den gyldighed, der er købt tilkøbsbillet til (se nærmere om zonegyldighed og tidsgyldighed herunder). Skal du forlænge rejsen med mere end 1 zone, skal du købe en ny billet. Dit kort og den nye billet opfattes som to separate rejser.

Tilkøbsbillet til pendlerkort kan købes i DOT Billetter app, DSB app, via DOT SMS-billetter, på visse lokalbanestationer (automat samt betjent salg) og i Metroens og DSB’s billetautomater.

Hvilke zoner er Tilkøbsbillet til pendlerkort gyldig i?

  • Er Tilkøbsbillet til pendlerkort udstedt med en zoneangivelse inden for dit korts gyldighedsområde, udvides gyldigheden til første zonering uden om gyldighedsområdet på kortet.
  • Er tilkøbsbilletten udstedt med en zoneangivelse i en zone der ligger lige op til kortets gyldighedsområde er billetten kun gyldig i den angivne zone.

Hvor længe er tilkøbsbilletten gyldig?

  • Tilkøbsbillet til pendlerkort og pensionistkort er gyldig i 1 time og 15 minutter fra udstedelsestidspunktet angivet på tilkøbsbilletten.

DOT Billetter app

Køb Tilkøbsbillet til pendlerkort via appen på din smartphone og betal med betalingskort/MobilePay.

Hent appen til:

IPHONE

ANDROID

DOT SMS-billet

Send en SMS til 1415 og få Tilkøbsbillet til pendlerkort sendt som SMS til din telefon. Betal via din telefonregning.

Du finder instruktionen på nedenstående side.

Læs mere om SMS-billet

Billetautomat

Køb Tilkøbsbillet til pendlerkort i billetautomaten på tog- og metrostationer samt udvalgte lokalbanestationer.

Find automat

I bussen

Køb Tilkøbsbillet til pendlerkort kontant hos chaufføren i bussen. Bemærk at chaufføren kun kan give tilbage op til nærmeste 100 kr.